TL;DR: Обичайте продуктите на Apple, но не искате да харчите банковата

...
TL;DR: Обичайте продуктите на Apple, но не искате да харчите банковата
Коментари Харесай

Присъединете се към екипа на Apple с този намален и обновен MacBook Pro, сега под $440!

TL;DR:  Обичайте продуктите на Apple, само че не желаете да харчите банковата си сметка за марка- ново устройство? Можете да спечелите ремонтиран MacBook Pro със 128GB HDD само за $439,97 (общ. $699) до 28 януари!

Apple от дълго време е златен стандарт в преносимите компютри. Те са елегантни и извънредно новаторски, само че за жалост напълно новите устройства на Apple не са безусловно комфортни за портфейла.

Мечтаете да притежавате преносим компютър на Apple? Сега е вашият благополучен късмет, защото можете да вземете ремонтиран MacBook Pro от 2017 г. на понижената цена от $439,97 (общ. $699) до 28 януари!

Проектиран да бъде лек, само че задоволително мощен, с цел да поддържа огромно многообразие от задания, този 2017 MacBook Pro може да ви помогне да постигнете съвсем всяка цел през новата година.

Нека се срещнем със спецификациите. Този мощен преносим компютър работи с процесор Intel Core i5, 2,3 GHz, който му дава опция да поддържа действия с висока честотна лента като редактиране на видео, програ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР